Nesting

Et velbrukt ord om dagen, blandt babyboomers... Da jeg hørte det, tenkte jeg umiddelbart, "redebygging?? Det høres da helt merkelig ut. Tenker jeg er stort sett den samme, gravid eller ei...." Men der må jeg bare inrømme at jeg tok feil. Det kom ikke med en gang, men en eller annen gang uti januar, så meldte behovet seg. Jeg dro mannen med meg inn på IKEA, og flakket hvileløst omkring i babybutikker, for å ha så mye som mulig klart til den lille.

Det er skikkelig koselig å bygge rede. Og plutselig har jeg også begynt å strikke...!  Utålmodige meg.. Som lyn fra klar himmel har jeg nå begynt på en petrajakke fra Pickles. Den er såå fin, se link her:

 http://www.pickles.no/petrajakke/

Den skal strikkes i fargene grå og rosa. :) For en hønemor, skikkelig kjerringfaktor på gang her, men who cares..! I like it. 

Barnerommet er ikke helt ferdig, men det kan jo kanskje legges ut litt bilder etter hvert. Jeg er på jakt etter den perfekte ammestolen, men å finne den har latt vente på seg. Planene er å roame hvert eneste bruktmarked i byen, etter jeg har født. 

Nå ser mannen på startkamp, og jeg skal rydde og verpe mens jeg venter og håper på at fødselen setter igang. 

Ha en finfin søndagskveld. :) 

 

 

#redebygging #hverdag #blogg #baby #strikk #joha #baking

Ingen kommentarer

prinsessen

04.05.2014 kl.20:02

Så fin orden du har fått deg!

Ha en fin, fin kveld videre <3

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

28, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits