Ventetid... :)

Det er ventetid om dagen. For lillejenta har ikke hastverk med å komme ut til oss. :) 

Merkelig det der, når man går gravid. Mange har tendenser til å bekymre seg mye for fødselen.  My self included. Men utrolig nok når terminen er der, og man gjerne også har gått overtid (check! ) så er man bare så KLAR for å få det overstått! Det er nesten som at når man får en ri så er det så forløsende. Endelig skjer det noe, endelig er det progresjon. Det føles veldig deilig for mange, og man glemmer fort å være redd, og så fokuserer man mer på her og nuet. Og det er da ingen dum ting! 

De siste dagene har gått ut på rolige aktiviteter som turgåing, strikking, tv-titting, venting og matlaging. Hyggemat. pavlovakake, vafler, og gode solide frokoster. 

Det skal bli så godt å få kroppen sin tilbake. Det skal bli så godt å kunne komme seg opp av senga, uten å anstrenge seg. Jeg gleder meg sånn til å se hvem den lille mageboeren min er. Hvilken gemytt har hun, hvem ligner hun på, og hvilken farge har hun på håret?

God søndag videre til alle dere. Måtte den bli fylt av god mat og god latter!

 

 

 

#graviditet #hverdagsliv #hverdag #blogg #barselvarsel #mat

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Oda Helene Hjørnevik

04.05.2014 kl.16:10

Så fin blogg du har!

Klemmer fra oodaa.blogg.no

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

28, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits