Times are changin... @detdanskeliv

På høy tid med ett blogginlegg igjen. Utrolig hvor fort planer man har kan forandre seg. Og her i huset, skjer forandringene så fort, at man får nesten ikke sukk for seg før det er en ny for døren. :) 

Vel, jeg får vel skrive litt her inne om hva som holder meg fra bloggingen for tiden. Er lei meg for at det har blitt så lite blogging, for jeg liker det jo så godt. 

Men det har vært så utrolig mye annet å se til siden august, at jeg har ikke hatt overskuddet til det. 

Hva slags forandringer tenker du kanskje?

* Ja, da kan jeg vel begynne med å si at jeg er gravid! Terminen var 26 april, og jeg går nå på overtid. Det er så utrolig spennende tider. Mer om det senere. Tid til blogging blir det hvertfall fremmover. Og DET er jeg glad for. 

* Jeg tenker på å skifte plattform!  Vi får se når det blir evt.

* Jeg har endelig fått meg nytt kamera!! Hurra, det var på høy tid!! Så kjekt! :)

* For dere som titter innom for å følge med på hyttelivet, I've got news for you... Vi har valgt å selge begge hyttene! Kan du tro det? Det kan nesten ikke jeg! Da vi fant ut at den lille skulle melde sin ankomst her i Dk i april, så bestemte mannen seg for at siden vi ikke får brukt hytten noe serlig de neste 2-3 årene, samt at det er så dyrt å ha hytte når man ikke får brukt den,

så har vi slått til på ett godt bud, og solgt den siste hytten og. Litt trist, men sånn er det bare. Og så kanskje blir det ett nytt hytteeventyr i fremtiden, når det passer seg sånn. 

* Oppdateringer på bloggen om interiør og stil blir det uansett, bare nå blir det base fra vår nye leilghet her i Danmark. :) Ikke så verst det heller.

Så får vi heller hygge oss på vennenes hytter i sommer. Det blir fint det og:)

Jeg er på barsel, og det er såå deilig. Første ordentlige "ferie" jeg har hatt sånn sammenhengende siden jeg var 16-17 år! Ganske sprøtt å tenke på hvor mange sommere jeg har jobbet og jobbet, og så rett tilbake på studier når jobbsommeren har vært ferdig. Hva skjedde med å nyte livet litt mer?? Jeg har hvertfall lært av mine feil. Har man mulighet til å ta seg fri, så syns jeg man skal det. Kjenne etter hva behovene er. Og ta fri om man kan og behøver det.

Vel, det var litt for a start.. Ønsker deg en super dag, med sol i hjertet og sol i sinnet. ;) Her kommer ett lite bildedryss, og flere inlegg kommer sikkert fortløpende. ;) 

 
 


 

 

 

 

Gode klemmer fra (varme) Syddanmark

#danmark#blogg#hverdag #hverdagsliv #graviditet #barselvarsel#sommer#nyheter#nyetider

Én kommentar

hamyst

29.04.2014 kl.12:55

Fine bilder!! :) Lykke til med kommende fødsel, håper du slipper å gå så mye lengre! :)

detdanskeliv

29.04.2014 kl.13:44

hamyst: Takk, det håper jeg og! :)

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

28, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits