Vår i Dk, frokost og endelig HELG....:)

Det er så deilig når det endelig blir helg, og man kan slakke helt ned og nyte fritiden. Denne helgen er den "første" vårhelgen her i Dk. Det skal i følge værmeldinger bli 13 grader og sol hele weekenden! Så det er bare å nyte det...:)
En av de riktig positive tingene med å bo i Dk er at sommeren og våren kommer tidligere enn hjemme i Norge.

Jeg har lange og utfordrende dager for tiden, siden vi endelig er i klinikk!  Har akkurat fullført 2 uker i psykiatrien (!) overaskende positiv til dette! Og nå er jeg i gang med 2 uker i almenn praksis. Dette er noe jeg spesielt har gledet meg til, og jeg kan ikke si at jeg har blitt skuffet. 

Jeg elsker å være i AP, det er bare så spennende og deilig å se at den kunnskapen man har tilegnet seg igjennom snart fem år, er innsatsen verdt. Det er så givende å snakke med alle de forskjellige menneskene som finnes, og hjelpe de med det de kommer med. Det mest fantastiske med å være lege, er at man oftest føler at man virkelig kan hjelpe og utrette noe for folk. Og det er da en serdeles god følelse...:) Mer om det senere. 

Her kommer et lite bildedryss fra leiligheten vår om dagen...:)
 
 
 

GOD HELG! :)

 

#helg #medisinstudiet #fri #interiør #hverdag #blogg

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits