Fridag på skolen

I dag er vi så heldige å ha fri fra skolen, og kan sove lenge. Det er luksus det, midt i uka! Nå har jeg vært til legen i byen på sjekk, og så har jeg svinset og svanset litt rundt og gjort litt småærend. Levert sykkelen på service og handlet inn litt middag. Er så deilig når man kan gå i klart vinter/vårvær og kikke og slappe av litt. 

Men nå er det på tide å begynne med lesingen! Med til en god leseøkt, hører en kaffe-latte til spør du meg..;) Så jeg har laga press-kanne Ali kaffi, og skummet melk. Deilig å ha noe å kose seg med mens man leser. Merkelig å tenke på at om 1,5 år så er jeg ferdig lege. De fleste eksamener er allerede tatt, og 6 året består av en kandidat-speciale oppgave (1 semester, 6 året) og ukeskurser (lite undervisning!) og embetseksamen 2 semester 6 år. Jeg merker at jeg endelig kan se lyset i den andre enden av studie-tunnelen.. Og jeg må si jeg synes det er en deilig tanke å skulle bli ferdig. Ganske skremmende og ganske deilig. Det skal bli godt å begynne å praktisere for allvor, og ikke bruke så mye av tiden på å henge over bøkene. Medicin er jo tross alt et praktisk fag! ;)

Nå er vi i gang med nyrer- og urinveie- blokken. Det er en modul som varer 3 uker, så eksamen nærmer seg allerede med stormskritt. 

Ønsker deg en super dag, og gleder meg til å forhåpentligvis få tid til å blogge mere fremmover! 

Noen som har ett tips til ett godt kamera? Har tenkt på å kjøpe ett ordentlig digitalt speilrefleks, men aner ikke hvilken.. 

Her kommer noen bilder fra leiligheten sånn som den er akkurat nå. Er alltid noe man kan gjøre, men jeg er på budsjett og endringene kommer etter hvert! :)

 

 
Ha ein flotte dag! ;)

#studier  #lese #interiør #hverdag 

 

Én kommentar

miabakke

16.01.2014 kl.01:08

utrolig stilig! Elsker stilen din! :)

detdanskeliv

16.01.2014 kl.14:23

miabakke: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits