Nytt år - nye bloggmuligheter!

Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget. Det har vært en veldig hektisk høst på skolen, og masse har skjedd på privatfronten! Jeg føler høsten har flydd avgårde, og endelig er det på nyåret. Jeg liker best våren og de lyse dagene, og ser frem til våren allerede.. haha:)

Her har det skjedd mye nytt den siste tiden. Vi har kjøpt leilghet i Danmark, og har akkurat for litt under en uke siden, flyttet inn! 

Det tar tid og komme i orden, spesielt med dager på skolen som krever sitt, og mannen som er hjemme i Norge for å fullføre siste del av jobben sin, før han flytter ned hit på heltid. Det skal bli fantastisk å få han ned her, vi er så trøtte og leie av avstandsforhold. 

For den som lurer: vi har hatt avstandsfohold i 4,5 år! Høres helt utrolig ut når jeg skriver det, men sånn er det faktisk!

Og min erfaring er at alt går, dersom man må og vil det nok. Men mest av alt må man ville holde sammen. For better and for worse.

Og så er man jo heldig og bli nyforelska gang på gang da.. Hver gang man ser hverandre igjen etter en periode vekke fra hverandre;)

Er mye jeg kunne skrevet om det, og mye jeg kunne skrevet om mange andre kjekke ting, men det får bli en annen dag!

Her i Dk plask regner det ned (igjen..!) og jeg sitter klar med skrivebordet for å begynne på lesingen. Deilig med helg og roe ned på tempoet.

Ønsker deg en super lørdag, med masse smil  

 

 

I skrivende stund ser det akkurat SLIK ut her i heimen. De samme møblene, men med en litt annen setting.. Har mange planer for hvordan vi skal indrede leilgheten, og jeg er på ingen måte ferdig. Men jeg må være fornøyd som det er nå og så ta endringene etter hvert. 

God weekend!

 

 

#interiør #blogg #hverdag #flytte

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits