Det Norske liv !

.. Er jammen ikke så verst om dagen. 

Etter tidenes bloggpause, har jeg endelig fått surra meg inn på dataen, og logga på. Er hos mine foreldre i dag, før jeg skal på nattevakt på sykehuset. 4 i rad, så en skal tidlig krøkest..! ;)

 

Vi tilbringer dagene ute på hytta og i sola, og FOR en sommer det har vært! Alle snakker om det, men er det rart da..! Har ikke hatt en mer vær- fullkommen sommer, så lenge jeg kan huske..! :D

 

Jeg har en masse og skrive om, men tiden, den strekker ikke helt til om dagen. Vi prioriterer venner når vi ikke jobber, og etter mange år i forskjellige land og byer, begynner listen over de man skal rekke over å å bli rimelig lang..

Det har bare vært kjekt å se alle igjen, en sann fryd. Men blogging har latt vente på seg, spesielt siden 3G'n på hytta (som etter ryktet snart skal bli 4G....) 

er like treig som en snegle som aldri egentlig beveger seg.  Needless to say, det har vært full bloggpause.

 

Men jeg savner det da!Og gleder meg masse til å komme i gang igjen, rett rundt hjørnet.. ;) Jippi!!

Vi begynner virkelig å komme i mål ute på hytta. Og for en jobb det har vært. Spesielt for mannen. Flere inlegg kommer senere, det har vært utrolig givende og holde på der ute i havgapet. 

...Jeg er veldig takknemlig. 

 

Ha en fantastisk helg. <3

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits