Ferie-snask

Når man har ferie kan man gjøre alt det dillet som man ikke får tid til å gjøre i hverdagen. Det finnes de som er på turbo-mode, hele dagen lang. Det er ikke meg.. :) 

Jeg liker godt å være sosial, men når jeg skal dulle med dill som jeg kaller det, så må jeg ha litt overskudd. Ferie-overskudd! :)

Derfor, om jeg finner tiden, vil jeg prøve og:

 

1.) Sy litt deilige puter med noen av disse mønstrene jeg kjøpte i Køben på jentetur. (Hvor jeg kjøpte det? Se tidligere innlegg på kreativitet.)

 2.) Drikke litt MINDRE kaffi... Nesten så jeg gjenner magesåret kommet krypende... Usj!

3.) Spille piano - bli god på å spille en av mine ynglingsanger- georgia on my mind..:)

Lærevideoer på youtube, here I come...

 

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/l3pGknJ9ymI?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Her spiller dr.House den på ett live Tv show.. Billie Holiday har også en fantastisk versjon av Ray Charles kjente Georgia..Soo jazzy..

 

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/v6wc41N-GYY?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

4.) Drømme meg bort til fjerne kyster med Lonely planet og Michelin...

5:) Album- in the making...

Sommeren 2012 var vi på en fantastisk spennende roadtrip med min svigerinnes familie, til FINNMARK! Det er en tur jeg aldri kommer til å glemme. Aldri gå glipp av Finnmark. Denne fantastiske kommunen, vil berøre ditt hjerte og klamre seg fast, for alltid.

Så mange gode minner. Og midnattsol:)

Ha en fin dag! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits