Hallo. Det er ferie!

 

Hei og hå,

jeg nyter feriens glade dager. Siden vi er i gang med klinikk, hvor vi har 2 bolker a 4 uker om gangen, er vi heldige og ha fått 2 uker med nesten helt fri. Vi har 2-3 dager med kommunikasjonsundervisning, men bortsett fra det, så er det faktisk ferie.

Og jeg nyter det i fulle drag. Fordi jeg vet at når mandagen kommer, er det full rulle igjen. Og så kommer det til å være full rulle, ut hele sommeren med jobbing på sykehuset. 

Jeg har brukt mine deilige fridager sammen med min ektemann, som endelig er i Dk, og jobber med hjemmekontorløsning. Så utrolig deilig å ha han her. Han ordner praktiske ting, som jeg ikke er så flink på, og vi nyter bare å ha tid sammen. Endelig litt tid, i ett ellers hektisk år.

I uken som har vært har jeg "ommøblert" litt! Vi har flytta på spisestua, for å få plass til mitt splitter nye, og LEEENGE etterlengtede ELPIANO. Dette har jeg faktisk ønsket meg i 5 år, og endelig har "drømmen" min om eget piano gått i oppfyllelse.

Har planer om å skrive endel god musikk på det, så jeg gleder meg VILLT til å komme i gang med det. Juuubi! (Jippi, på Dansk. ;)

 

Spisestua ble flyttet inn på kjøkkenet. Er i grunnen ganske fornøyd med det! Jeg elsker å sitte på kjøkkenet, og drikke kaffi og ordne med ting. (Sitter her faktisk nå...;)

Denne ferien har bare gått så fort! Jeg har hatt planer om å gjøre så mye, men har jo noen dager igjen heldigvis. Ting tar bare tid! Rydding i leilighet, sosialt, regninger som skal betales, ting som skal hentes og ordnes. Men vi har hatt det GØY. Og det er da viktig det og!

Ting begynner å komme i orden her i leiligheten. Mye second hand, (sofa, bord,stoler, lampe,TVbord ) og så har vi tatt med oss litt fra leilgheten i Kristiansand. Resten av ALT har vi faktisk tatt ut på hytta, og det har jeg tenkt å skrive masse om i sommer.

Vi skal nemlig bo på hytta i hele sommer, og ta båt inn til jobb hver eneste morgen, begge to. Det skal bli interresant! :) Og spennende. Gøy å gjøre noe nytt. Jeg har troa.. :)

 

 

Ønsker deg en strålende torsdag!

(uæ, torsdag, allerede???:)

Snart helg. :)

Bisous

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits