Hold da fast, for en lang blogg pause!!!:)

Nitimen på radio. Solskinn i vinduskarmen. Kaffi på kanna, og lørdag i Dk. :)

Det har vært en laaang bloggpause. Men fyyy fader så mye som har foregått, og så mye vi har styra med siden.. Ja, siden når var egentlig mitt siste innlegg? Det er hvertfall lenge siden.

Beklager det! :) Men nå er jeg tilbake igjen. Takk for dere som fortsatt har tittet inn! Jeg vet hvor kjedelig det er når det er gått riktig lang tid.. Og så allikevel ikke noe.

Mange dager har jeg jobbet med innlegg, og hatt bildene klare. Jeg har bare ikke hatt tid til å få postet inleggene. Og jeg gidder ikke gjøre noe halvveis, så da venter jeg heller til jeg har overskudd. :) 

Hvor skal man så begynne? Jo, en liten bilderevy fra påska er vel på sin plass, for det var etter der jeg husker at det glapp sist.

Dette har vært min påske for 2013:


Hehe, jeg vet det er ett litt merkelig bilde. Men det er akkurat det rette for å representere påska 2013. Litt merkelig, det har ikke vært så spennende egentlig.... Den uken jeg hadde hjemme i påska, gikk ut på å 

1. Pakke ned leiligheten i Kristiansand ( som har blitt solgt, Hurra!!)

2. Finne masse rare ting som jeg ikke har sett på mange år.. Som foreksempel karikaturtegningen fra Lanzaroteturen, avisoppslag.... osv

3.Det var godt vi delte en Rioja flaske, og tente i peisen da vi endelig var ferdig. Vi feiret mange gode år i leilgheten sammen. Og at vi hadde fått pakka ned hele greia. Deilig.

4. Da jeg skulle reise til Kristiansand, boardet vi flyet på den mest merkelige måten..! Vi gikk nemlig inn i flyets "bakdel" og det var mange som sto å smålo og tok bilder. Skal vi virkelig gå inn her???:)

5. Opplæring på nytt sykehus

 

Ellers: 

 


En formiddag på ca 3 timer fikk vi på hytta i løpet av påska.. Derfor ble det lite bilder..! Beklager.Men det kommer flere, jeg lover.

Vi har nemlig utrolig mange prosjekter på gang om dagen.. Noen ganger så skjer det så utrolig store ting, på så kort tid. Det er litt sånn nå. Vi jobber for full maskin begge to, og gjør så godt vi kan for å henge med i svingene... :)

Jeg kan berette at vi har fått svar på søknaden, og er i gang med å pusse opp hytte nr 2. (På bildet) Den skal nå ut for salg. Det er en utrolig flott hytte, men det føltes bare rett og beholde den andre hytten som min mann har lagt sjelen sin i. 

Stor terasse, og wow-faktoren måtte vike for hjertefølesen. :) Og jeg tror vi blir veldig tilfreds. 

Så nå er mannen i gang med å pusse opp denne innvendig. Vi skal ha alt hvitt. Det skal strippes litt ned. Enkelhet og stilfullhet skal være stikkordene. Og natur.

Mer om det, senere. 

Ellers :

Jeg tok Color Line tilbake på søndags-ettermiddagen.. Det var sykt deilig å stå ute på dekk og kjenne sola mot kinnet for nesten første dagen i Påska.. Noen ganger må man bare stå på og jobbe. Og så får kosen og solveggen komme senere. Ikke alltid livet er så glamorøst... ;)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits