You've got to have soul ya'll.... :)

Jeg elsker alt som har soul.

Og da tenker jeg spesielt på musikk med soul. Ingen gjør soulmusikken så bra som de afroamerikanske kvinnene fra spesielt 70 tallet, når det gjelder improvisasjon, innlevelse og soul.

I am loving it. 

Har du hørt Gladys Knight and the Pips, med Midnight train to Georgia?

Denne sangen elsker jeg bare. Er så deilig når man finner artister, som kanskje ikke helt fikk det store gjennombruddet, men allikevel etterlot seg fantastiske prestasjoner. 

Gladys Knight er virkelig en av de:) 

Det ligger en god versjon på Spotify fra Motown, men her her hun i live opptak fra ett TV program, og jeg tror søren meg hun synger like bra enda..;)

Når du lytter til teksten, forteller den en historie...

 

 

 

De siste dagene har gått med på å "recover" fra min hektiske eksamensperiode.

Jeg kjenner at jeg trenger noen dager før jeg føler at skrive-inspirasjonen kommer snikende for fullt, men den er nok rett rundt hjørnet kjenner jeg... 

 Men nå er det tid for litt lunch! :)I morgen drar jeg med fly hjem til Norge, og det skal bli så utrolig deilig med litt ferie. Hytteliv, pakking ut av leilighet som vi endelig har fått solgt (hurrra!!!) og familie og venner. 

Ønsker deg en deilig dag

med forhåpentligvis litt soul... ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits