Sunn favorittfrokost! - lesedag, igjen.

Denne frokosten både ser god ut og smaker godt. Ja, og så er den sunn, nevnte jeg det?

Jeg prøver meg litt frem med lavkarbokost om dagen, og denne frokosten gir meg faktisk nok energi til å starte dagen med. I går spiste jeg den uten musli, i dag prøver jeg med litt strødd på toppen.

Som den "carbo-avhengie"  jenta jeg er, var jeg spent på om den kunne starte dagen min like bra som en god gammen brødskive gjør, men det synes jeg den gjør.

 

 Den består av: 

Skyr  (med bringebærsmak)

Cottage cheese 3-4 teskjeer

1 kiwi

og litt musli om du vil

Yum!
 

Jeg er inne i nok en eksamensperiode, og denne perioden ligger veldig tett på den forrige, siden vi hadde eksamen fredag før helgen. Nå er vi i gang med å forberede oss til en muntlig eksamen, som vi skal gjøre forran sensor. Litt skremmende, så absolutt. Spennende fag? Ja, det er det heldigvis også.

 

Noen av de tingene vi kan bli eksaminert i:

- Lumbalpunktur

-EKG - og diagnostisere/analysere hjertearrytmier 

-hjertestarter /defibrillator

-anamneseopptagelse og den gode henvisning

-rønkten av thorax og benbrudd

-Neurologisk undersøkelse/ reflekser

Dette var bare noen av de mange utfordringer vi kan bli stående forran neste uke. Eksamen er på mandag, så det blir sprenglesing frem til da, og etter det gleder jeg meg til en deilig påskefeire på hytta, og med gode venner. :)

Ønsker deg en produktiv dag! 

Bisous

 

 

6 kommentarer

Randomjenta

12.03.2013 kl.18:01

Nam, så ut som en god og sunn frokost det der!

Alltid litt nervepirrende når eksamene kommer så tett på hverandre, men det virker som du har alt under kontroll ;) Du får ha lykke til på mandag!

Mette

13.03.2013 kl.03:02

Kjempe fin side! Blogger ikke mer selv, men har fått om en veldig bra konkurranse! Premien er et gave kort, så den er verdt å bli med på! Kanskje du har flaks? :-D

detdanskeliv

16.03.2013 kl.12:37

Mette: Takk for det! :) Setter pris på hyggelige tilbakemeldinger!

detdanskeliv

16.03.2013 kl.12:38

Randomjenta: Tusen takk:) Det går i stresslesing om dagen, så er vel bare å holde koken frem til mandag klokka ti;) Ha en fin helg!

Berit

18.03.2013 kl.04:08

Så kjempe kul blogg du har da! Jeg blir nesten helt misunnelig her, asså. Leser ikke denne fast, men kanskje jeg skal begynne med det?! Hadde blogg før, men fikk så mye stygge kommentarer jeg ikke ville blogge mer på grunn av det. Men jeg har en bra link du må se på som jeg fant. Det er en konk du kan vinne 2 000 kroner gave kort i. Anbefales veldig! Delta du og da!!!

detdanskeliv

22.03.2013 kl.12:12

Berit: Så hyggelig du liker den! :) Den er blitt litt essensen av meg, så om du liker den, er det jo veldig koselig å høre. :)

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits