Interiør-shopping - på budsjett

Jeg er på budsjett. Det er ingen vei utenom om dagene. Så mye fint i butikkene, men jeg må virkelig ta meg tid. Fordi det er ikke vits i å kjøpe noe, bare fordi det er billig.

Denne lille konstellasjonen fikk jeg i havn, for cirka 100 lappen. :)

Det er da slettes ikke verst! Ikke så mye som skal til for å heve ett lite bord, og få det hele til å se litt mer delikat ut.

Den hvite vasen var 39kr på Inspiration. Trestaken kostet det samme. Den lille svarte og hvite telys/koppen kjøpte mannen min faktisk på Superbrugsen, for 10kr stykket. Friske blomster setter en fin snert på det hele. :)

 

Det er så godt med helg! 

At man virkelig kan senke skuldrene, bake litt rundstykker og bare slappe av! Av og til føler jeg at jeg bør ha planer, og være med på det ene og det andre. Men etter som tiden har gått, har jeg blitt flinkere til å lytte til mine egne behov. Ikke vits i å farte rundt på besøk, om man ikke har så mye å gi. Da er det bedre å ta det litt piano, og være klappet og klar til en ny uke når mandagen kommer.

Har man fri en helg, så bør man jo få slappet av om man har behov for det!

Ønsker deg en super en,

hva enn du ønsker å bruke den på! :)

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits