Gamlehytten - ETTER renoveringen

Her er hytten ganske ferdig. Det er selvfølgelig endel finishing touches som skal til. Som å få på plass badinteriør, og inn med møbler og så videre. Men grunnbasen er gjort. Hovedarbeidet er ferdig. Kjøkkenet står klart på kjøkkenet, og skal settes opp, når fjorden er fri for is.

Terassen er nesten ferdig, men vi har tenkt å ordne det til, med litt busker og rullestener rundt platningen. 

Jeg har tenkt på å skaffe meg en gammel god benk, som kan stå under halvtaket utenfor, hvor man kan sitte i sol som i regn. :)

Bildene er jo ikke helt "slikka" fordi vi fortsatt er der og jobber, men man kan fint få ett intrykk av hvordan det skal bli etter hvert. 

Et blankt lerret som man kan skrive på. Mannen er blitt så glad i plassen han har jobba på, at han egentlig vil beholde denne hytten i stedet for den blå på toppen. Og det kan jeg egentlig godt forså, siden han har virkelig lagt sin sjel i arbeidet med den. 

 

Gangen:

Vinkel: gangen og inn i stuen
De gamle sofaene skal( dersom vi beholder de ) males, og putene skal trekkes om.

Her ser man fra stuen inn på kjøkkenet i åpen løsning. Til venstre innerst, er det en dør som leder ut til terassen, som går hele veien rundt, utenfor.

Kjøkkenet vi har valgt er fra Strai kjøkken i Kristiansand. De leverer kvalitetskjøkken, men flotte benkeplater og nydelige detaljer. Det blir ikke så stort som på bildet i nese post, men vi skal allikevel ha det samme designet. Vitrineskapene skal stå på hver side av komfyrhetten, sånn at man kan se dem fra stuen og peisen. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits