Å falle i FONTENEN utenfor hele det medisinske fakultetets studentkantine.... Og du trodde du hadde en dårlig start på dagen?

Jeg vil først bare prise meg lykkelig over at det ikke var meg.. Det var ikke meg. Det kunne ha vært meg! For man kan jo være skikkelig uheldig, å falle vintersdag OPPI fontenen. Isen sprekker og lager et digert hull i isen, mens snøfnuggene daler og vinden uler minusgrade kaldt.

Hvordan hun klarte det vet jeg ikke. Jeg vet bare at meg og mine venninder (og sikkert alle de som satt og Lunsjet i kantina) sto fullstendig måpende og så på.

Hun basket seg rundt i det iskalde vannet, og prøvde å komme seg opp.  Vi snakker vann helt opp til midjen, å falle skikkelig nedi med hele kroppen. Jeg tror hun skulle hente sykkelen, som sto nær ved fontenen, og må på ett eller annet vis ha snublet og fallt oppi.

Ja den stakkars unge damen, som i dag sto for lunsj-underholdningen i Winsløwsparken ved lønsjtider...Stakkars menneske! Hun må ha hatt litt av en historie og fortelle mannen når han kom hjem til middagsmat.... :)

Jeg følte meg litt sleip fordi vi ikke kunne annet enn å trekke på smilebåndet! Det er stygt og le, men avogtil kan man ikke for at man ser det komiske i situasjonen! " Det er det værste jeg har settt" sa en av vennindene mine en liten stund etterpå hun hadde kommet seg opp, og så brøyt vi ut i latter alle sammen. Helt vanntro!

Måtte hun få en fin dag videre hvertfall.. OG ikke flere iskalde opplevelser...

Kantina er  bygget som ikke viser på bildet. Ligger på andre siden av fontenen hvor bildet er tatt.. 

Vi snakker VINTERS dag her. Brrr. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits