En ettåring i hus...

Mye på agendaen de siste ukene!  Besøk fra Norge av min mor, tante, kusine(og gode venninde), og hennes 1 år gammle sønn. Lange skoledager, rydding, vasking, Syre-base-kurs på skolen, salsakurs på kvelden. Gospelkor, oppussing... Ja, jeg kan vel nevne i fleng.

Har i det siste lurt litt på om jeg kanskje har engasjert meg i litt VEL mye om dagen? :) For å finne ut hva jeg vil satse på, så skal jeg sette meg ned og lage en "prioriteringsliste", og rett og slett velge til og fra. :)

Uansett, i helgen som var hadde jeg storbesøk i leilgheten min i Odense. Veldig, veldig koselig. 

Men en ting må jeg bare si: " En 1 åring, krever sin kvinne...! " (Eller skal vi kanskje si sine: kvinner?

Jeg har jo alltid gledet meg til å bli mor, men denne helgen var virkelig med på å vise meg hvor krevende det er å ha en liten tasse.

Gubban, så utrolig herlig og gledesspredende han var.. God og rund, og bare helt fullstendig sjarmerende.

Men når han legger seg i åttetida, og våkner ett par ganger om kvelden/natta, samt er LYS våken og ligger og pludrer i senga klokka 06.00-07.00...? Vidsere fra 06.00 til 11.00 så er det bare full action som gjelder. Sove ett par timer, og så full rulle igjen resten av dagen.. :) 

 

Puh, sier jeg bare. Skjønner ikke helt hvor man henter reservene fra dag etter dag! Jeg tar meg selv i å spørre, er det jeg som har lite overskudd, eller er det kanskje en tilvenningssak?Håper det:) For den lille skjønne gutten krevde endel oppmerksomhet. Heldigvis er man jo ofte to om det, men man har jo sånn sett (om man bor borte fra foreldre) aldri helt fri, og alenetid til seg selv..! Eller jo, kanskje litt om kvelden etter barnet har lagt seg da. Jo, da kan man ta seg inn igjen, og sjekke facern, og se på tv, og lakke negler, og gjøre det man vil.

Jeg ser for meg at begrepet tid får en litt annen betydning etter man får barn..

Så, nå står det da en reiseseng på soverommet, Nestle barnemat på kjøkkenbenken og en gjenglemt barnetallerken i kjøleskapet:) Gir meg en liten følelse av at det hadde vært utrolig fint med en liten en, men så er det faktisk utrolig fint å ha tid til seg selv også. :) 


Her litt fra
venninde- tapaskvelden her om dagen:

 

Nachos, ost og kjøttdeig gratinert i ovnen.


Bruscetta, vårruller, sweet chillisaus, melon, spekeskine, kylllingvinger, focaccia.. Mmmmm...:) Deilig å nyte livet, det er hvertfall helt sikkert. :)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits