Mye planer - lite tid! Jeg har begynt på kubansk-Salsa-kurs!! :)

Om dagen er jeg fokusert på å ikke bare sitte inne og lese, (som jeg har gjort i 3 hele år allerede), men å faktisk gjøre endel GØY sånn på fritida igjen. Jeg elsker at Danmark har så gode muligheter for utvikling og fritidsaktiviteter.

Da jeg var i Øst-europa følte jeg at jeg ikke fikk tid, og heller ikke hadde energi eller muligheter for å utvikle meg i de grenene som jeg er god i, så nå utnytter jeg de tre siste årene av studiene fullt ut.. :)

Her om dagen spurte en jente i klassen om jeg hadde lyst til å være med på Salsa-kurs. Og uten å tenke meg om, helt spontant, så svarte jeg: " JA!".

Så nå, sist tisdag var vi en tur på kurset. Jeg visste nok ikke helt hva det innebærte av egenskaper, og hva det faktisk krevde. For skal jeg være helt ærlig, så syns jeg det var skikkelig vanskelig! Grunntrinnene er helt greie nå, (SO- dirty dancing by the way!)

Men alt det andre..! Phew! Det er bare å legge seg i øvings-selen. :)

Flaks at de har "dansekveld" hver mandag fra 20-22.00, så får jeg øvd meg litt før vi skal på undervinsning på tirsdagen. 

Til min store forbauselse ( og glede!) var det MANGE staute flinke mannfolk der som kunne føre en liten virrete klossmajor som meg... Jeg følte meg seriøst litt som en surrende, og snurrende kasteball, som ble svitsjet fra mann til mann... Hehe:) Det hele var ganske komisk, men så var det da første gangen da. 

 

Har nemlig lyst til å bli god i salsa. Sånn at neste gang jeg er på ferie i ett latinamerikansk land, kan jeg overaske med litt kubanske rytmer... :)

Konklusjon etter dag 1:

Jeg likte det! Det gav mersmak. Musikken er deilig, og humøret på topp blandt deltakerne. Da kan det ikke bli bedre. :)

PS: Og den danske danselæreren sa mens han prøvde å lære meg ett triks: " Du skal se din partner i øynene, kom igjen, se meg i øynenen nu! :)" Haha, da følte jeg at det var litt dirty dancing over det hele... :) Jeg bare svarte litt småflaut: "Ehe, ja OK..!" Så kikket jeg opp to-tre sekunder, og så var det bare å kikke flaut rett ned igjen etterpå. :) 

Har du prøvd å danse salsa, eller noe annet? Det gav mersmak, hvertfall for meg. :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits