Ah, en joggetur slår aldri feil...:)

I går hadde meg og jentene tre flasker vin, og deilig hjemmelaga pizza. Det hele kulliminerte i at to av jentene (trønderne) begynte å synge DDE og Åge Aleksandersen-sanger rundt bordet. Etter hvert utviklet det seg fra Åge Aleksandersen til Lion King (ALLE sangene. Ja, alle!) med akkompagnement. Videre slo vi oss inn på disneysanger generelt, tirna noir, og så helt til slutt Gabriellas Song i full innlevelse og allsang..

Jeees! Fin på vin! Det verste var at vi alle syns at vi var ordenltig flinke. Hehe:) La meg vel ti over 03.00.. Så da jeg våkna i dag tidlig, kjente jeg at formen kunne vært bedre.. Fristende var det å bare innta sofaen, men etter ett par episoder med serier, bestemte jeg meg for at sola ute, ikke skulle gå ned, uten at jeg hadde kjent dens deilige stråler. :) Så jeg tok avsted på en liten joggetur rundt i parken

Det er så deilig å jogge. Noe annet jeg synes er deilig (kanskje litt rart, men! )er når man løper forbi de som går i parken. Man føler seg bare så sprek, og har god trav avgårde forbi alle de vandrende tur gåerne...

Man føler seg som" the king of the world"!;) 

Jogging may increase levels of dopamine, known as the "feel-good" neurotransmitter.

Siden formen min er så som så, har jeg insett at det beste er å starte sånn passe og troppe opp. Da jeg var yngre, pleide jeg bare og kjøre hardcore trening fra begynnelsen, selv om jeg ikke var i form, men nå, når det gjelder jogging, så må jeg ta det litt og litt, siden senebettenelsen har hatt en tendens til å komme snikende.. 

Jeg skjønner ikke helt hvor denne jogge entusiasmen har kommet fra, for før hatet jeg å jogge! Jeg gjorde det nesten aldri! Men nå begynner jeg å få sansen for å komme meg ut i frisk luft litt. OG så har jeg funnet den perfekte beaten for en nybegynner jogger som meg: Queen's - Just the kind of magic, og I want to break free. Ingenting slår queen og MJ når det gjelder jogging.

Rihanna med diamonds er da selfølgelig også fin, men ingenting slår disse gutta spør du meg.. ! :)

Unreleased Michael Jackson and Freddie Mercury duet featured in new documentary

 

Har du hørt Gabriellas song? Den er da bare fin, syns nå jeg! :) Den er fra filmen: Så som i himmelen. (Svensk film - nydelig. Anbefalest!) 

Ha en strålende lørdag! :)

http://youtu.be/HkAIniJFzd4

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits