Nøttebrunt hår ble til rødlig kobbersveis.... Frisørkrise!

Det skjer gang på gang, og jeg skjønner ikke hvorfor...! Og nå har det søren meg skjedd igjen! Mitt tykke mørke hår skulle bare piffes opp litt med en LITT lysere farve og stusset litt. I god tro la jeg min manke i frisørens hender, stolte på at det kom til å bli kjempefint.. Jeg så for meg en nøttebrun manke, noe ala dette her : 

Kanskje litt lysere, men IKKE rødlig! Frisøren valgte en varm farge, sa det kom til å bli kjempefint. Lot fargen stå i lenge, LENGER, og etter min mening altfor lenge. For hva er jeg nå blitt? Jo, en blanding av nøttebrunt i tuppene, og rødt i hårroten...!! Uææ! 

Hun farget ikke hele håret en gang. Hun farget det som hadde vokst ut, la inn noen effekter for å få litt spill, og lot det gamle håret være. Spør du meg ser det kober-rødt ut. Og dette betalte jeg fader meg 1800kr for, og da skulle dette være en sabla god pris. What to do..? Jeg sitter her i en slags sjokk tilstand, og håper at det ikke er så ille som jeg frykter. Jeg hater å være den kjipe kunden, men når man legger håret sitt i noen andres hender, så må man jo kunne forvente en viss kompetanse!

Er det kanskje det at jeg stoler for mye på frisørene som gjør at det gang på gang får ett annet utfall? Jeg føler at jeg er tydelig med hva jeg vil ha, men åpner allikevel for at frisøren kan gjøre det hun vil: så lenge det blir fint... 

Vel, her sitter jeg med en oppsatt frisyre, nesten ala Bridget jones på sitt beste, med ett krøllhår som strutter til alle kanter, med kobberfargen skinnende i tinnigene... 

Bah. Sånn er det avogtiil! 

 Det skal sies at jeg ikke har denne bleke vinterhuden, men heller en fregnete brunfarge i ansiktet som totalt mistet sin glød med denne fargen. Rart!

This is what I am dealing with...

Give me strenght! :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits