Hjemme i Dk, etter lang syden-blogge-pause, og med en god dose inspirasjon!

Det har blitt lite blogging de siste dagene/ukene, men ferie er ferie! Og når man virkelig skal slappe av, så syns jeg man skal gjøre det fullt ut.

Føler heller ikke at når jeg reiser, at jeg kan lage noen bra innlegg, for det kjenner jeg at jeg må være innspirert og hjemme for å gjøre. 

 

I dag, kom jeg flygende med SAS flighten i dag tidlig, og det var deilig og komme ned igjen. Etter en uke i Syden føler jeg meg bemerkelsesverdig uthvilt og energisk, og det er deilig, siden vi begynner ett nytt semester, og trenger litt ny giv.

Mens jeg travet nedover Kongensgade med kofferten min på vei hjem til leilgheten, fikk jeg øye på at de hadde utrolig mye fint last-chance-nyttårssalg i dag. Så jeg knep sjansen, og heiv fra meg veska da jeg kom hjem, og suste ut døra på tokt. 

Og jeg må si jeg er meget fornøyd med resultatet. Jeg havna opp på M by M, rett like ved der jeg bor.. Og der gjorde jeg hele dagens handel gitt... :)

MbyM, har forresten åpnet egen butikk i Norge nå, og de har så mye fint. De holder til i Bergen i første omgang, så om du bor der, så synes jeg du er heldig! 

Her er litt av dagens catch:

 

Denne sorte toppen i midten  var bare så utrolig fin!! Den sitter som ett skudd, men på hengeren ser den helt average ut..! Det er litt vanskelig å se, men den er kort og helt sort forran, med silkestoff, og blonder bak. prisen? 150kr...! Kan ikke klage på den.

Syns det var veldig dumt at bildene ble så dårlig kvalitet, men ikke så mye å gjøre med det akkurat nå. Håper etter hvert at jeg kan ta meg råd til å kjøpe meg ett skikkelig godt speilrefleks kamera. Jeg var en av de dumme, som innvesterte i ett speilreflekskamera, som ikke var digitalt. Det var i 2007, noen år før man kunne få gode kameraer til en god pris. Men når jeg har råd, så ønsker jeg virkelig å få meg ett ordenltig ett. :)

 


En topp. Her baksiden.

Her er den utrolig fine silke/blondetoppen. Litt vanskelig å se på bildet, men om du finner den i Norge, løp og kjøp sier bare jeg.. Ser de har klærne på Nelly og.

 

Blondekjole... (mye blonder gitt, men jeg synes det er fint, og klassisk! )

Bakside kjole:

Elastisk singlet, og tubetopp som funker fint under de fleste av plaggene. 

Kjøpte også noen få plagg på BikBok i går. Denne kvaliteten på bildet er jo ikke bra i det hele tatt, men jeg la den til for å vise den allikevel.. En utrolig søt og tøff kjole! 

Håper dere har hatt en super uke, og at dere holder ut i vinterkulda. Nå går det mot lysere tider (takk og pris!), og det blir lysere og lysere for hver dag som går. ;)

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

LINDA JOHNSEN

30.01.2013 kl.16:40

så mye pent

detdanskeliv

30.01.2013 kl.16:51

LINDA JOHNSEN: Takk ! :) Fin blogg forresten!

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits