Jeg drømmer meg bort til Florida og NYC...

Nå er det etter mye familiekos, mas, og julebesøk, tid for meg å begynne å lese litt igjen. Hverdagen skal snart i gang for fullt, og den 18 januar er det eksamen igjen! :)

Men jeg er da en drømmer vet du...

 

Og nå drømmer jeg meg bort til en liten tur til USA. Lenge siden jeg har vært der nå, og når semesteret er over, kanskje det blir tid til en liten 2 ukers tur over dammen?

Det er bare så kaldt ute! Og jeg som er en sørlandsjente, trenger bare min faste dose varme av og til.. Jeg kjenner at kroppen skriker etter D vitamin. Jeg vil bli solbrun og fresh igjen.. :) Det hadde vært noe!

 

Kanskje ett Cruice, all incldusice i Karibien?

Eller shopping I NY?

Eller å bare ligge på stranden på South Beach, og kjenne solstrålene tinkle på kroppen. Hoppe ut i det deilige vannet. Legge på svøm. Ta seg inn igjen :)

 

 

Eller Cancun, Mexico? Lenge siden jeg har vært der nå, og jeg savner det! :)

 

 

 

Det værste er at det er akkurat som på disse bildene jeg husker det. Ikke det spor mindre pent. Om ikke penere. 

 

Tulum:

 

 

3 kommentarer

Kamilla Haaland

30.12.2012 kl.21:58

Jeg og kjæresten har sett en del på aruba i karibien, ser så vakkert ut der!

Randomjenta

31.12.2012 kl.16:34

Omg do it! Kom jo nettopp hjem fra både NYC og Florida, og det er virkelig en skikkelig nedtur å komme hjem til kulde og mørke.. Huff. Tulum har jeg utrolig lyst å dra til! Vannet der ser helt uvirkelig ut.

detdanskeliv

08.01.2013 kl.23:17

Kamilla Haaland: Ja, det er bare helt fantastisk der. :) Hadde jeg hatt råd, hadde jeg ikke vært i tvil om hvor jeg ville dra! :)

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits