Hvit Jul

Vi er så heldige og har fått en hvit jul her på Sørlandet. 

Det laver ned store snøflak.

De siste dagene har jeg bare tatt meg full ferie. Og det er første gang på jeg tror 3 år, at jeg har hatt en juleferie hvor jeg virkelig bare har kunnet tatt meg helt fri en uke. Og jeg nyter. Jeg ligger lenge hver morgen, og kikker ut på snøflakene som laver ned mens jeg ligger i flanelldyna. :) Mmm.. Luksus.

Faktisk skikkelig jule-ferie-følelse. 

I dag skal jeg pakke inn pakker, kanskje ta en tur til byen, og svinge innom ei god venninde. 

I to dager på rad har vi vært på middager hos vennepar her i Kristiansand. Koselig å catche up, og ta igjen for det tapte. Mye god mat og marsipan/julekaker/snop. *kremt*.  Men nå er det jul! Og jeg har tenkt å kose meg:)

 

 

 

 

 

Det er litt rart når man ikke har vært hjemme på en stund. Så ser man liksom ting som man har hatt hjemme i årevis i ett litt annet lys. Som for eksempel dette speilet, som jeg kjøpte da jeg var på backpacking i Mexico, etter jeg var ferdig å studere i USA. Disse speilene fant vi på ett stort marked midt i Mexico City. Synes de er litt spesielle, og man finner ikke de over alt. Man kunne også kjøpe med håndmalte fliser som det også er på speilet. Angrer litt på at jeg ikke kjøpte med meg flere sånne fliser...  De er virkelig fine. Men noen utrolig kule keramiske kopper ble det heller, og de er jeg glad for at jeg rasket med meg i backpackersekken... :)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits