Jeg har fått tildelt min prakisperiode for våren! :)

surgery

 

Da er det bestemt, søknadene er sendt inn og plassprioriteringene er satt. Og tro det eller ei, (jeg pleier aldri å være så heldig), men denne gangen fikk jeg faktisk førstevalget! 

Det betyr at det fra midten av april blir en 2,5 mdn lang klinikkopphold periode i intet ringere enn KIRURGI først fire uker, og så MEDICIN de neste fire, og på tampen 2 uker med kommunikasjonsundervisning!

Kjenner at jeg gleder meg, og er også spent. Alt skal gå på dansk, og praksisen her blir nok litt mer anderledes enn i Polen. 

Jeg kjenner jeg gleder meg veldig til dette. Vi har enda ikke fått beskjed om hvordan det blir med hvor vi kommer, og hva vi skal gjøre der. Jeg har søkt på ortopedkirurgi, plastikkkirurgi, thoraxkirurgi, og obstetrikk/føde, blandt annet. 

Nå får vi se om jeg blir heldig og kommer ett sted hvor jeg har mitt interressefelt. Jeg har bestemt meg for å være positivt innstillt uansett, og så blir det der det blir. :) Garantert blir det utfordrende, så det er bare å buckle up... :) 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits