YES, eksamen er overstått!! :)

 

Jeg er sååå overlykkelig. 

 

Dette er vel så godt som en rekonstruksjon av meg ca rett før klokka tolv i dag.. Har ikke vært så svett før en eksamen før gitt! :) Denne modulen har vært spennende, og lang, men jeg følte liksom aldri helt at jeg fikk grepet på alt stoffet som vi skulle gjennom! 

Takket være en god venninde, som jeg gikk gjennom mye med de siste 2 dagene, så gikk det bedre enn forventet!! :) Hurra, jeg er super fornøyd. Har bokstavelig talt ikke gjort annet enn å lese, spise og drikke kaffe, spesielt den siste uka/10 dagene.. godt å si seg ferdig med det.

 

Reumatiske sykdommer..

...Brukne ankeler

Lupus...

og hofte-replacements... Sajonara, nå er det så godt som juleferie... :)

 

Da jeg kom ut i dag, etter eksamenen satt jentene i klassen og hadde sprettet sjampisen rundt ett bord i kantina! Jeg heiv meg gladelig med på den, siden det gikk fint. En helt OK start på helga. :)

 

Nå kan jeg endelig begynne å tenke på julehandel, og julevask.. Samt å finne en frisør som vil ta fatt på håret mitt, som midlt sagt trenger en refreshment før jula setter inn :)

Har du eksamener som venter? I så fall lykke til!! Og dersom du ikke har det, pris deg lykkelig over at du ikke trenger å stresse over bøkene (mens du river deg i håret),

og kjenner at ryggen er stiv som en stokk....

 


 På kortet: Jeg er en elsket og harmonisk kvinne... Jeg er en elsket og harmonisk kvinne....

 

Min frokostfavoritt om dagen:

banan

vanilje-creme fraice/ jourghurt

eple

kiwi

evt med valnøtter og kanel blir det også smashing godt...

 

- people love gentle worlds..

 

Ha en fin fredag! :)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits