Det er på tide med en skikkelig bra studiedag.Jeg har brygget kaffi.

Koppen er fyllt opp.

Bøkene ligger klare fra i går.

 

Det er virkelig på tide med en skikkelig god lesedag.

I dag har jeg tenkt å sette meg inn i noen av de nye mind-mapsene som finnes på markedet, fordi jeg synes det er en utrolig bra måte å lære på. Noen av de jeg skal teste er:

 

 
og denne søte her:

 

 

Vi er nå inne i den såkalte ryg-uken. Jeg tror at  alle og enhver på hvertfall ett (eller flere tidspunkter) i livet har opplevd å ha rygsmerter, og dette kan virkelig påvirke livskvaliteten dersom smertene er sterke.

 

Vi lærer om prolapser, nerver i klem, skoliose, og smertelindring. Kiropraktorer har vært og undervist oss i hvordan vi kan undersøke pasienter, og undesøke om det indikerer for en prolaps. Det har vært veldig spennende.

En gang i uken har vi også ferdighetstrening. Det går ut på at du skal lære deg og tolke røngtenbilder, og gjøre praktiske undersøkelser, PÅ HVERANDRE. :)

Hehe. Da jeg gikk på skole i Polen ( de tre første årene) var det utrolig strengt og katolsk.. Vi ble vant med at om det var snakk om avkledning, så skulle guttene for seg og jentene for seg, og sånn var det bare med den saken.

 

Men i DK er det helt andre boller! Her er det ingen rom for sjenanse.. Del dere opp i to og to, og av med genser, og singlet, og stå der i BHen.. Evt truse og BH for noen. Undersøk histen og pisten... Haha, det var en liten overgang for meg å erfare dette, men nå er det en helt vanlig sak for meg og! Tok bare litt tid å venne seg til...;)

Nå får jeg komme meg i gang med bøkene mine,

ha en strålende dag:)

  

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits