En helg utenom det vanlige, and a pretty big stroke of luck...

Noen dager er livet som vanlig, og dagene bare flyr forbi med det som kommer.

Mens andre dager, eller helger, kan man kanskje si, ja så skjer det bare SÅ mye spennende på en gang!

Og om man lar seg rive med, og tørr å være litt impulsiv, så er det ingen som kan sette grenser for hva du kan oppleve..
Denne siste helgen har vært litt en sånn helg. Av natur så er jeg litt skeptisk, men min mann er bare så flink til å tro det beste om mennesker, og hive seg med på det som skjer.

Da blir ting ofte litt spennende:)
Vi har jo flyttet til ny leilghet. Og siden leilgheten vår hjemme i Norge ikke har blitt solgt enda, så ble vi nødt til å bli litt kreative når det kommer til inredningen... Enn så lenge hvertfall...:)

Vi fant ut at hvorfor ikke nå i mellomtiden, bare hive oss på second-hand bølgen? På lørdag morgen, etter en god frokost, tok vi avsted for å finne noen spennende bruktbutikker. Siden gårsdagen var preget av mye festing I byens gater, og dermed ikke så mye søvn på oss ( støy) så, kom vi oss litt sent avsted.

Vi travet avgårde, spente og litt stressa for å se om vi fant frem. Det at vi bare hadde ett par timer på oss, gjorde at jeg var en smule skeptisk til det hele, men så var det jo innmari spennende og da... :)

Første bruktbutikk lå i en kjeller, nedi en bakgate, og den hadde mest dingser og nips, pyntegjenstander og denslags. Kunne gjerne tenke meg å kikke litt der en annen gang, men vi dro videre. Neste stopp: en second-hand klesforetning, hvor vi spurte damen som jobbet der om hun viste ett sted hvor de solgte møbler. Hun forklarte og forklarte, men jeg hadde litt vansker med å forstå hvor hun mente.

Så plutselig ut av intet dukket det opp en mann, som visste hvor hun mente, og han forklarte meg det en gang til. Så sa han at han skulle samme vei, og jeg bare kunne sitte på! Mannen min sto utenfor og ventet.

Jeg sa nervøst tusen takk, og spurtet ut av døra, fordi jeg tenkte at han sikker var en stalker eller noe.. Men før jeg fikk huka tak i mannen, kom han slentrende ut av butikken, og pekte vennlig mot bilen sin.

Mannen min var bare så med på notene, så vi heiv oss inn i den gamle Mercedesen til mannen, og kjørte avgårde til ett marked ikke langt unna.

Da vi kom frem, gikk det fort opp for meg, at det var en meget liten møbel avdeling, og en meget stor nips-avdeling... :)

Skeptisk gikk vi inn i rommet hvor møblene sto, og plutselig så ser vi den:

 

 

Vår heftige retro-skinnsofa. Ikke hadde jeg tenkt å ende opp med en sånn. Egentlig hadde jeg bare tenkt meg en helt enkel lys chabby chic sofa på finn eller noe, men der var den. Og så utrolig kul. Forsegjort, og med konjakkfarvet lær og mange puter.

Det verste var at det var sikkert bare en 25 møbler der, så det var jo ikke store utvalget!

Mannen som kjørte oss viste seg å være en reser på å prute for oss, så plutselig hadde vi fått både sofaen og ett gammelt salongbord til 500kr! 200 kr for sofaen, det er jo en slikk og ingenting. I tillegg fant vi en knallkul retro tv-benk, og to design stoler hvitt og svart skinn, som vi fikk for 100 kr begge. På tampen fant vi også to utrolig fine trestoler,(bilder kommer), som jeg bare har blitt så glad i.

Vi var rimelig happy når vi kjørte avgårde. Tilsammen betalte vi 700kr for alt dette, og det beste var at det faktisk bare var en 250 meter å kjøre hjem..! :)


Vi følte oss bare sååå heldige. En spennende dag. Da jeg kom hjem vaska jeg sofaen med skinnrens I sikkert 2 timer, og nå står den her i stua. Og jeg derimot står og klør meg litt i hodet, for å finne ut hvordan inredningen skal bli, etter vårt nye impulskjøp... :)

 

Kom gjerne med forslag! :)

( Dette innlegget skrev jeg forrige helg, men poster det allikevel:)

 

Her står den i stua
rett  etter vi har satt den inn:

Litt usikker på dette bordet, om det er helt etter min smak, men det holder enn så lenge.. Kosta jo bare 300 kr så var ikke det største tapet..:)


 

 

2 kommentarer

Martine

18.11.2012 kl.20:26

Skikkelig kupp - gøy da! :) Sånne retro skinnsofaer pleier jo å selges dyrt! :)

detdanskeliv

18.11.2012 kl.22:31

Martine: I know! :) Jeg kan ikke forstå hvordan det er mulig å komme over en sånn skinnsofa til kun 200kr, men vi hadde vel rimelig flaks! ;)

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits