En genial event for de shoppeglade - på budsjet...

Her om dagen kom en jente fra klassen og ga ut flyers, hvor vi ble invitert litt luxury vintage shopping, på kulturmaskinen. ( Kulturhuset i Odense)

Klokka seks troppet vi alle opp, og kikket spente inn i salen, mens vi ventet på at de skulle åpne.

Det var en litt spesiell stemning, for man kunne se at de klærne som skulle selges var det knyttet spesielle følelser til!

Konseptet er:

Dersom du har endel klær du vil bytte/kvitte deg med/ selge/ har blitt for liten/stor etc... Så tar du det med til denne eventen. Du har din egen stand, og så kommer folk og byr:) Man skriver på en pris på tøyet, og så kan man prute om man syns det er for dyrt..

  

Det var virkelig mye fint der fra København-designere, Malene Birger jakker, Acne kjoler, marc jacobs vesker, you name it.. MORRO!

Dette arrangeres 2 ganger i året fast her, og er ett genialt konsept å ta meg seg hjem til rike Norge! :)

 

Jeg fikk med meg hjem, tre cardiganer, ( en bærfarvet, og to grå) og en kul shorts, ett grått skjerf, ett beige pannebånd, og en kul grafisk t-skjorte, for den nette sum av ca 500 kroner... Ikke dårlig:)  

 

Litt fra leilgheten, som så smått begynner å komme i orden..

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits