Endelig på nett!

Der var eg endelig på igjen gitt!

Det har egentlig gått overaskende fint, å sjekke nettet kun på skolen! Trodde abstinensene skulle melde seg i mye større skala... Det har vært litt kjipt, når jeg har hatt lyst til å sette meg ned og skrive inlegg,  men over all, har det gått ganske så fint. :)

Her i Dk, har det skjedd mye rart, de siste ukene. Vi har flytta inn i ny leilghet, (mer om det senere), vært på budget vintage shopping, og fartet rundt og ordnet en masse forskjellig..

Vintage har liksom aldri vært helt min greie, ( bortsett ifra en liten periode på VGS,da vi alle gikk berserk på Fretex...) men, nå som jeg rett og slett bare har vært nødt til å spare litt, så har jeg faktisk fått sansen for det!

Det hele startet vel med, at vi fant en liten vintage-skatt på en loppis, og så ga det oss mildt sagt litt mersmak... (mer om det og senere..)Leilgheten vår er jo ute for salg hjemme i Norge, så vi kunne ikke ta med oss møblene.... Dette syns jeg egentlig først var skikkelig kjipt, men så fant jeg ut at dersom vi er litt kreative, kan vi jo starte en litt ny dansk-stil her i Dk!  Det er jo alltid inspirerende med en clean-sleave..

Jeg sitter og koser meg med morgenkaffen mens en elektriker roter rundt på kjøkkenet for å fikse oppvaskmaskinen.. Kjenner det skal bli godt med helg:)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits