Snart høstferie! En luksus på 4 året...:)

På fredag setter jeg meg på toget til Køben og tøffer hjem. Det skal bli deilig. Da skal jeg treffe venniner, som jeg ikke har sett på altfor lenge, dra på kafe og være på hytta med mannen..:)  Gleder meg noe vanvittig til å se litt fjell og fjord, for som vi alle vet er det jo panneflatt her i Dk.

Mannen fyller år, og jeg har tenkt å bake en overaskelses Pavlova kake... :) Kun fordi han fortjener det!

 

Litt lesing blir det nok også garantert. Vi er inni en ny blokk som heter respiratory system, og det omhandler øre,nese, hals blant annet. Alt fra halsbettennelse til mer alvorlige tilstander. Og i morgen skal vi også på stuegang, som det heter på Dansk!( Visitt på Norsk:)

Jeg gleder meg til å grabbe med meg det grønne stetoskopet mitt, og lab-skoene og tusle av gårde.. Er blitt en stund siden jeg har lyttet på lunger nå! :)

Sjekk det deilige lyset som møtte meg da jeg sto opp her om dagen! Lyset her i Danmark er helt fantastisk, og jeg har funnet ut at lys er jeg ganske opptatt av. Hvordan et lys får slippe inn, og danne varme i ett rom, er virkelig noe som jeg liker. 

I mitt fremtidige hus, skal jeg ha sånne glassvinduer i trappeoppgangen:) Det er bestemt! 

 Lutete gulv er også utrolig fint syns jeg.. Men det er en skikkelig jobb å rengjøre! Man må simpelthen skure flekkene bort.. Veldig terapeutisk om man har en dårlig dag å trenger å få ut litt aggresjon, men ikke så tidsbesparende akkuratt...

 

Lesedag fra tidligere i sommer:
Og nå er det snart påann igjen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits