Å være på flyttefot er i grunnen ganske spennende..

Etter å ha flyttet mye på meg som student, i mange år, har jeg funnet ut at det fins mange måter å se på dette med flytting.. Det kan enten bli sett på som gørr kjedelig, eller man kan velge og si at det er spennende. Jeg velger herved det siste:) for nå er jeg søren meg på flyttefot igjen!
Etter å nå ha bodd hos en husvert i ett villastrøk en måneds tid, skal vi ( meg og mannen) endelig flytte inn i vår egen leilighet. Den er midt i sentrum av byen, og jeg gleder meg noe helt villt. Om natten sitter jeg og funderer på hvor møblene skal stå, og om dagen går turen titt innom en designbutikk eller to, bare for å kikke litt på alt et fine som finnes.. :) Spennende tider. Og som den vingle-petteren jeg er, funderer jeg alltid på om vi blir fornøyde...Det finnes bare en måte og finne ut av det på.. Å flytte inn! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

detdanskeliv

detdanskeliv

27, Kristiansand

Denne bloggen handler om mitt liv som nyinflytter og medisinstuderende i Danmark. Jeg simpelthen elsker en god latter, mennesker med substans, god mat, og fint dansk design. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits